Så här arbetar vi på Vaidas Bygg & Mark AB

En underbar trädgård där du går ut och njuter av det gröna när som helst, utan dåligt samvete för alla arbetsuppgifter du borde ta tag i. Det där gräset kan göra halsbrytande klättringar uppför en vägg, löpa hela vägen fram till poolkanten eller ligga ovanpå ett garage utan att tyngden riskerar hela konstruktionen.

Att gräset sen är skönt att både gå och spela fotboll på och att den inte ger allergiproblem som går att få i flera olika färger är en ren bonus du får på köpet.

Konstgräs kan läggas i vilken trädgård som helst. Vårt konstgräs är marknadens skönaste. Den är en produkt för den som värdesätter sin tid och har en kompromisslös inställning till hur omgivningen ska se ut.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med konstgräs och vi arbetar endast med en hårt gallrad skara leverantörer och underentreprenörer.

Hur tänker du förnya trädgården i ditt nästa projekt? Begär en gratis offert så kan vi hjälpas åt att förverkliga någons trädgårdsdröm.

Varför välja oss

TIDSGARANTI

Vi häller alltid tidsplanen – börjar och färdigställer alla uppdrag enligt avtal

Trygghetsgaranti

Vår strävan ligger i att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med våra service.

Gratis offert!

Vi kommer gärna ut och besöker er, kostnadsfritt, på plats för att kunna ta fram ett så exakt kostnadsförslag som möjligt.