Om Bygg Mark AB

Vår Historia.

Vaidas Bygg o Mark AB startades som enskild firma och 2016 strukturerades om till ett aktiebolag som drivs av Vaidas Akunis.

Efter 20 år i branschen kan vi kalla oss experter. Vi utför bygg och markarbete åt företag, privata personer och kommuner och bidrar till att säkerställa en trivsam miljö.

Vi uppskattar alla projekt både små och stora. Vi vet att det inte är alltid lätt att veta vilket material man ska välja, eller hur jobbet ska göras. Därför är vi tillgängliga och hjälper dig hela vägen från idé till färdigt resultat.

Alla våra företagsanställda har ID 06-kort.

JUST NU DELTAR VI PÅ INITIATIVET HÅLL NOLLAN. ATT INGEN SKA SKADA SIG PÅ ARBETSPLATSEN ÄR EN AV DE ABSOLUT VIKTIGASTE FRÅGORNA TILL OSS.

Vaidas Bygg Mark AB
Vår styrka finns i vår flexibilitet och i vårt engagemang inför våra arbeten. Det är en fördel att vi alla jobbar tillsammans och kan komplettera varandra på ett bra sätt. Vikten på vårt arbete ligger alltid på kvalité i första hand.
som ni ställer till oss

De vanliga frågorna .

Hur mycket ska det kosta?

Ja, det är möjligt att tillämpa ROT-avdraget, men först måste vi räkna allt. Du kan läsa mer om ROT-avdraget här:

Vi försöker genomföra arbete så snabbt som möjligt. Vi börjar alltid strax efter alla preliminära kostnader blir räknade.

Ja, vi erbjuder en garanti som gäller upp till 1 år. Vi försöker alltid göra vårt bästa, men om det finns tillfällen när brister upptäcks kommer vi och löser problemet.